De rare, zeldzame en onverwachte auto’s van Ultrace

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Vrijwel elke auto die je kunt bedenken is op de een of andere manier door liefhebbers aangepast.

Betekent dit dat modifiers moeten stoppen en ermee stoppen? Natuurlijk niet; mensen zijn competitief van aard en shows zoals Ultrace zijn er om grenzen te verleggen en het bouwen van aangepaste auto’s naar een hoger niveau te tillen.

Het is dus ofwel ondenkbare grenzen overschrijden tijdens het bouwen van een ander VW Golf-project, ofwel een auto vinden die nog niet eerder is gemaakt, wat, laten we eerlijk zijn, moeilijk is om te doen.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-50

Op Ultrace 2021 in Wrocław, Polen vorige maand, ik heb het allemaal gezien. Alles van Škodas tot Alfa Romeo’s was vertegenwoordigd.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-51

Heck, iemand heeft zelfs een in Polen gemaakte FSO Polonez ingepakt.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-22

Mijn mening is dat de houding niet uniek is voor projecten met extreem negatief camber en strakke wielmontage. Elke auto heeft een houding; het moeilijkste is om die houding goed te krijgen.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-32

Voor mij is deze Bluebird een perfect voorbeeld van een functionele look die de originele techniek niet respecteert. Misschien heeft je opa in de jaren ’80 of ’90 in zo’n auto gereden? De conclusie hier is dat Nissan-passie niet hoeft te beginnen met een GT-R.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-33

Opels waren ooit een favoriet in de straatraces, maar tegenwoordig hoor je er niet veel meer over. Het is altijd leuk om te zien dat minder populaire merken de behandeling krijgen.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-34
ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-23

Aan de andere kant, op elke show als Ultrace is het gegarandeerd dat Volkswagens in overvloed zullen zijn. Voor mij slaat de opwinding pas echt toe als ik een unieker model vind in een zee van Golf hatchbacks.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-1

Een andere VAG-bewoner is Audi. Het zien van A4’s en A6’s is niets bijzonders, maar bouwers lijken nu terug te kijken naar de geschiedenis voor hun volgende project, en de resultaten zijn verbluffend.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-5

Eigenaars van Mercedes-Benz en Jaguar volgen ook graag de air-lifted old school trend.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-16
ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-2

Hoe zit het met sportwagens? Het is een totaal andere traktatie om een ​​prestatieauto het houdingsspel te zien spelen. Sommigen zullen misschien zeggen dat ze geruïneerd zijn, maar er zijn tal van originele voorbeelden, dus het opknippen en laten vallen van een paar in naam van diversiteit is naar mijn mening geen misdaad. En ze zien er meestal prachtig uit.

ultrace-rare-2021-by-wheelsbywovka-7

Ultrace is een ideale plek om op rare, zeldzame en gewoon onverwachte bouwwerken te jagen. Gelegen in het midden van Europa, brengt het mensen uit veel verschillende regio’s samen met hun unieke visie en middelen. Iedereen probeert elkaar constant te overtreffen met bredere wielen en lagere rijhoogtes, maar voor mij, zolang iedereen het naar zijn zin heeft, is het allemaal goed.

Vladimir Ljadov
Instagram: wielenbywovka
omdat@wheelsbywovka.com
www.wheelsbywovka.com

creditSource link

Gp-Classics
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare