Waarom een Kipper aanhanger kopen?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Een Kipper aanhanger is een platte aanhanger waarbij de laadbak handmatig, elektrisch of hydraulisch met een pomp. Een aanhanger van Kipper heeft maar liefst een garantie van 7 jaar! U bent er dus van gegarandeerd dat de aanhanger van goede kwaliteit is. Mocht uw aanhanger toch stuk gaan. Dan valt de schade gewoon binnen de garantietermijn. Een Kipper aanhanger komt in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo past een aanhanger van Kipper bij iedere soort klus. Genoeg redenen om een Kipper aanhanger te kopen

Verschillende soorten Kipper kiepaanhangers

Een Kipper aanhanger is beschikbaar in verschillende varianten van opladen. Dat maakt een Kipper aanhanger geschikt voor elk project. Naast dat de aanhanger meerdere assen kan bevatten, kan de aanhanger aan diverse kanten kiepen. Zo zijn er Kippers waarbij die alleen naar achter kiepen, maar ook aanhangers die naar meerdere kanten kiepen. Daarnaast kan de aanhanger geleverd worden met oprijplaten. Deze oprijplaten kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een kraan op te rijden. Een kort overzicht:

  • Kipper achterwaarts
  • Kipper achterwaarts met oprijplaten
  • Kipper 3-zijdig
  • Kipper 3-zijdig met oprijplaten

Enkelas, tandemas of tridemas aanhanger

Een Kipper aanhanger is naast de vele manieren van opladen ook leverbaar met verschillende aantallen assen. Het aantal benodigde assen hangt af van verschillende factoren. De eerste factor is namelijk het rijbewijs. Een enkelas aanhanger mag namelijk met een normaal rijbewijs worden getrokken, als de aanhanger en de inhoud ervan niet boven de 750 kilo uitkomen. U mag een aanhanger trekken met meerdere assen boven de 750 kilo wanneer de auto, aanhanger en de inhoud samen niet boven een gewicht komen van 3500 kilo. In alle andere gevallen heeft u minimaal een rijbewijs B+ nodig of een rijbewijs BE, C1E of CE.

Hoe werkt een Kipper?

Een Kipper aanhanger is vooral praktisch wanneer u bulk-, bouwgoederen of afval gaat vervoeren. Aanhangers van Kipper hebben namelijk een laadbak die naar achteren of naar de zijkant kunnen kiepen. Het kiepen gebeurd altijd met een hydraulische pomp. Deze wordt geleverd in een handmatige variant en in een elektrische variant. De hydraulische pomp zorgt ervoor dat de aanhanger omhoog wordt gebracht. Hiermee kan u eenvoudig landen en lossen. Dit maakt het dat een aanhanger van Kipper zeer flexibel inzetbaar is.

Gp-Classics
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare