2022 Mercedes-Benz G-Klasse krijgt Professional Line

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De Mercedes-Benz G-Klasse is sinds zijn introductie als burgervoertuig in 1979 allerlei kanten opgegaan. Hij opende een nieuwe stroom met het EQG batterij-elektrische model dat debuteerde op IAA Mobility in München, en keerde terug naar een van zijn reeds uitgesleten paden met de G-Klasse Professional Line elders op de beursvloer. Mercedes zegt dat dit gaat over het geven van een “nog meer offroad-look”, hier gedaan op een G 350 D met een paar extra stukken: gaas koplampbeschermers, een kwartet spatlappen en 18-inch vijfspaaks wielen op Falken Wildpeak All-Terrain 3/W banden.

Aangezien dat een vrij lichte kost is om de heuvels te raken, tikte Mercedes op het Professional Exterior Line Custom Specifications-programma voor nog een paar stukken. Dat voegde een Professional Exterior Line-imperiaal en reservewieldrager toe. En omdat niets hardcore off-the-grid zegt als een verfbeurt van $ 6.500, heeft Mercedes Copper Orange Magno-verf uit het G-manufaktur-palet toegevoegd, en de kostenoptie Night Package dat Night Black Magno op het dak, bumpers, fenderfakkels en zwart maakt de wielen, kentekenplaat en Mercedes-sterembleem. Het interieur gaat met volledig zwart leer en zwart getinte essenfineer met open poriën.

Dit is een nieuwe kijk op Professional voor de G; het model van de laatste generatie een specialist Pro-trim toegevoegd voor internationale markten, maar dat was een ontevreden G voor ruwe beroepen zoals bosbouw en bosbrandweerlieden, en kwam in een chassis-cabineconfiguratie. De nieuwe Pro Line is voor meer deftige handel, en hij zal ook niet naar de VS komen – jammer, aangezien een Pro Line de standaard G-Klasse zou kunnen aanmoedigen om hier verder weg te gaan dan onverharde opritten in Newport, Rhode Island . Onze AMG-modellen bieden een AMG Trail-pakket dat de vering verzacht en spatlappen en enige bodembescherming installeert.

We hebben een grotere kans om de twee extra exterieurlijnen te zien die tijdens de show zijn aangekondigd, Exclusive Line Exterior en AMG Line. We hebben nog geen informatie over die pakketten en ook geen prijzen.

De automaker heeft ook nieuwe apparatuur en verbeterde functies en opties voor overzeese markten toegevoegd. De optielijst bevat 64-kleuren omgevingsverlichting, een stijging van acht kleuren; getint glas aan de achterkant en achtergrondverlichting; standaard voorbedrading voor entertainment op de achterbank en een trekhaak; en drie thema-interieurs, Standard, Exclusive en Superior.

Gerelateerde video:

creditSource link

Gp-Classics
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare